Preparate calde

O masă completă trebuie să conțină un preparat de bază bine făcut. Comandă-l de aici!

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
  • Brânză de capră crispy
    Brânză de capră cremoasă în crustă crocantă de pesmet. Un aperitiv delicios pentru cei care preferă specialitățile din brânză. Ingrediente: branză de capră, cimbru, făină, ouă, pesmet, piper, sare, ulei Cantitate recomandată pentru 4 - 5 persoane ..
    80,00lei / 500 g
  • Cașcaval pane cu pesmet auriu
    Potrivit cu orice ocazie, cașcavalul pane este opținea perfectă pentru o masă cu familia sau cu prietenii. Ingrediente: cașcaval, făină, lapte, ouă, pesmet, ulei Cantitate recomandată pentru 3 - 4 persoane ..
    40,00lei / 500 g
  • Ceafă de porc marinată în sos pesto la cuptor
    Ceafa de porc este un preparat cunoscut de toți, dar bucătarii noștri au o rețetă specială pentru acest produs. Marinează ceafa într-un sos cremos de pesto și o rumenesc la foc mic în cuptor, au transformat un preparat clasic într-o specialitate culinară. Ingrediente: ceafă de porc, ulei de măsli..
    70,00lei / 500 g
  • Chifteluțe din dovlecei cu brânză feta și mentă
    Un preparat delicios indiferent de sezon, este recomandat pentru cei care vor o masă fără carne sau pentru cei care vor să încerce o specialitate din legume și brânză. Ingrediente: dovlecei, brânză feta, cașcaval, ouă, ulei, făină, usturoi, sare, piper, mentă, pesmet, pătrunjel Cantitate ..
    40,00lei / 500 g
  • Ciuperci umplute cu legume
    Ciupercile umplute cu legume sunt un preparat gătit după o rețetă simplă, dar foarte gustoasă. Savoarea ciupercilor în combinație cu mixul de legume vor fi perfecte pentru cei care țin post sau pur și simplu vor o masă fără carne. Ingrediente: ciuperci, ardei, mărar, miere, morcovi, pătrunjel, pi..
    35,00lei / 500 g
  • Copănele picante
    Copănelele picante sunt un preparat clasic la care am adăugat un plus de aromă și condimente.Copănelele sunt preferatele celor mici, dar și a celor mari. Ingrediente: pulpe de pui, chili, ketchup, miere, sos de soia, susan Cantitate recomandată pentru 4 - 5 persoane ..
    52,50lei / 500 g
  • Costițe de porc la cuptor
    Costița de porc fragedă, rumenită la cuptor va fi oricând vedeta meselor în familie sau a meselor cu prietenii. Costițele servite alături de o garnitură și un sos potrivit vor transforma orice masă într-un adevărat festin. Ingrediente: coaste de porc, vin, ceapă, cimbru, foi de dafin, ketchup, or..
    100,00lei / 1 kg
  • Cotlet de porc cu sos de ciuperci
    Cotletul de porc cu sos de ciuperci este o specialitate din carne care va fi pe placul tuturor gurmanzilor. Carnea bine condimentată și rumenită la cuptor în combinație cu sosul aromat de ciuperci îmbină perfect gusturile și texturile. Ingrediente: cotlet de porc, ciuperci, ceapă, lapte, pătrunje..
    65,00lei / 500 g
  • Creveți Tempura în pesmet Panko
    Atent selecţionaţi, creveţii sunt trecuţi printr-un pesmet special cu un gust deosebit, apoi sunt prăjiți pentru câteva secunde. Rezultatul final este un produs forarte gustos preferat de cei care adoră fructele de mare. Ingrediente: creveți Tempura, pesment Panko, sare, piper, ulei Cantitate ..
    175,00lei / 500 g
  • Crochete de pui crispy cu salvie
    Crochetele din piept de pui cu salvie vor fi aperitivul perfect la orice masă cu orice ocazie. Aromate și ușor crocante crochetele sunt cel mai des alese de cei mici, dar și de cei mari. Ingrediente: piept de pui, făină, pesmet, salvie, sare, semințe de dovleac, smântână, ulei Cantitate recoma..
    50,00lei / 500 g
  • Crochete de pui în fulgi de porumb
    Crochetele de pui sunt un aperitiv pe placul celor mici și al celor mari. Pot fi servite reci sau calde, cu sosuri și garnituri, o gustare delicioasă pe placul tuturor. Ingrediente: piept de pui, făină, fulgi de porumb, ouă, parmezan, sare, piper, ulei Cantitate recomandată pentru 4 - 5 persoa..
    60,00lei / 500 g
  • Escalop de vită
    Potrivit pentru masa de prânz și nu numai, escalopul de vită se servește cu un sos de ciuperci cu smântână, vin, muștar, sare și piper. O specialitate din carne cu sos care îmbină armonios aromele, gusturile și texturile preparatelor.  Ingrediente: pulpă de vită, ciuperci, vin, făină, muștar..
    82,50lei / 500 g
  • File de păstrăv în crustă de ierburi
    Păstrăvul este un pește vedetă pe mesele românilor, îl gătim la grătar, la cuptor cu legume sau prăjit, dar de data aceasta noi îl propunem altfel. Păstrăvul gătit în crusta aromată de ierburi este un preparat mai sofisticat care va fi un deliciu pentru iubitorii de pește. Ingrediente: file de pă..
    70,00lei / 500 g
  • File de șalău cu sos de capere
    Vă propunem o rețetă de pește foarte gustoasă și sănătoasă. File de șalău stropit cu puțin unt, rumenit la cuptor, servit cu un sos fin de capere și vin, condimentat cu sare și piper. Ingrediente: șalău, vin, capere, lămâie, unt, sare, piper Cantitate recomandată pentru 3 - 4 persoane ..
    86,00lei / 500 g
  • File de somon cu rozmarin la cuptor
    Somonul este o delicatese, gustul său aparte nu are nevoie de foarte multe completări. Noi îl recomandăm și îl gătim simplu, la cuptor cu rozmarin, servit cu un sos fresh de lămâie. Ingrediente: file de somon, lămâie, rozmarin, sare, ulei de măsline Cantitate recomandată pentru 3 - 4 persoane ..
    115,00lei / 500 g
  • Friptură de porc la tavă
    Friptura de porc la tavă o pregătim după o rețetă tradițională pe care o respectăm cu strictețe pentru ca vrem ca acest preparat să îți aducă aminte de gustul mâncării de acasă.  Ingrediente: pulpă de porc, vin, boia, făină, măghiran, piper, sare, ulei, usturoi Cantitate recomandată pentr..
    55,00lei / 500 g
  • Lasagna
    Lasagna este cunoscută ca fiind una dintre cele mai apreciate mâncăruri tradiționale italienești. Respectăm cu atenție rețeta pentru ca tu să ai parte de o experiență culinară autentică. Ingrediente: carne tocată, busuioc, cașcaval, ceapă, făină, lapte, morcovi, oregano, foi de lasagna, piper, ro..
    225,00lei / 3 kg
  • Lasagna vegetariană
    Chiar dacă pe cei mai mulți dintre noi lasagna ne duce cu gândul la tradiționalele foi de paste cu carne la cuptor, veți fi foarte plăcut surprinși de varianta vegetariană. O îmbinare perfectă de paste, legume, brânză și sos bechamel.  Ingrediente: ardei, cașcaval afumat, ceapă, ciuperc..
    180,00lei / 3 kg
  • Legume prăjite cu sos de iaurt și usturoi
    Legume prăjite cu sos de iaurt sunt o garnitură perfectă pentru preparatele din pui sau pește. Mixul de legume în combinație cu sosul de iaurt și usturoi vor da o savoare aparte farfuriei tale. Ingrediente: cartofi, dovlecei, iaurt, vinete, ardei iute, vinete, ulei și usturoi. Cantitate recoma..
    22,50lei / 500 g
  • Mușchiuleț de porc cu glazură de miere și ierburi
    Mușchiulețul de porc cu glazură de miere și ierburi este preferatul gurmanzilor. Glazura echilibrează perfect gustul acestui preparat ușor sofisticat. Ingrediente: mușchiuleț de porc, cimbru, busuioc, miere, sare, piper, sos de soia, usturoi Cantitate recomandată pentru 4 - 5 persoane ..
    85,00lei / 500 g
  • Mușchiuleț de porc cu sos de piper verde
    Mușchiulețul de porc cu sos de piper verde este o alegere foarte inspirată pentru un prânz, o cină sau chiar un eveniment. Condimentăm, frăgezim și rumenim bine muschiulețul de porc pe care ulterior îl asezonăm cu un sos aromat și delicios de piper. Ingrediente: mușchiuleț de porc, lapte, muștar,..
    80,00lei / 500 g
  • Piept de curcan cu sos de migdale
    Pieptul de curcan cu sos de migdale este o delicatese care va transforma orice masă într-un adevărat festin. Prânzul, cina sau orice evenimet pe care îl ai va arăta altfel cu acest preparat. Ingrediente: piept de curcan, esență de migdale, lapte, migdale, sare, piper, smântână dulce, unt Canti..
    80,00lei / 500 g
  • Piept de pui cu sos brun de ciuperci
    Fâșii din piept de pui condimentate și bine rumenite asezonate cu un sos delicios din ciuperci, zahăr brun, soia, cimbru și dafin. Ingrediente: piept de pui, cimbru, ciuperci, făină, foi de dafin, oțet balsamic, sare, piper, sos de soia, ulei de măsline, unt, usturoi, zahăr brun Cantitate reco..
    55,00lei / 500 g
  • Piept de pui cu sos de gorgonzola și rodie
    Pieptul de pui bine condimentat și rumenit se servește cu un sos gustos din brânză cu mucegai și smântână. Preparatul este asezonat cu boabe de rodie și frunze de chivas. Ingrediente: piept de pui, smântână dulce, brânză cu mucegai, lapte, ulei, rodie, unt, sare, piper, chivas.  Cantitate..
    55,00lei / 500 g
  • Piept de pui cu sos emmentaler
    Pieptul de pui un sos delicios de smântână și emmentaler va fi vedeta meselor în familie și nu numai. Transforma-ți orice eveniment într-o masă festivă. Ingrediente: piept de pui, oregano, sare, piper, ulei, brânză feta, emmentaler, lapte, smântână dulce Cantitate recomandată pentru 3 - 4..
    55,00lei / 500 g
  • Pulpe de pui dezosate la tavă
    Preparatele clasice sunt uneori cea mai inspirată opțiune pentru anumite evenimente sau mese pe care le organizăm. Alături de o garnitură de cartofi sau orez, pulpele dezosate la tavă sunt o alegere potrivită pentru un prânz sau o cină cu familia sau prietenii. Ingrediente: pulpe de pui dezosate,..
    55,00lei / 500 g
  • Șnițel vienez din piept de curcan
    Șnițelul vienez este răspândit azi în întreaga lume ca fiind unul dintre cele mai populare preparate. Popularitatea sa se datorează faptului că este foarte gustos și servit alături de garnitura potrivită este pe placul tuturor.  Ingrediente: piept de curcan, făină, lămâie, ouă, parmezan, pes..
    67,50lei / 500 g
  • Vită cu legume în sos cremos
    Această rețetă îmbină perfect bucățile suculente din carne de vită, legumele proaspete și sosul cremos, transformând acest preparat într-o adevărată experiență culinară. Ingrediente: pulpă de vită, ardei, ceapă, ciuperci, foi de dafin, oțet balsamic, sare, sos chili, sos de soia, ulei, zahăr brun..
    72,50lei / 500 g
  • Cartofi cu susan la cuptor
    Cartofii rumeniți la cuptor cu susan sunt o garnitură potrivită pentru orice tip de carne. Ingrediente: cartofi, boia, sare de mare, ulei, susan Cantitate recomandată pentru 2 - 3 persoane ..
    20,00lei / 500 g
  • Cartofi duchesse
    Un preparat aspectuos şi gustos, cartofii duchesse sunt o garnitură potrivită pentru multe preparate din carne, dar se potrivesc foarte bine și cu preparatele vegetariene. Ingrediente: cartofi, sare, ulei Cantitate recomandată pentru 3 - 4 persoane   ..
    20,00lei / 500 g
  • Cartofi parizieni
    Cartofii parizieni, o delicatese în rândul garniturilor, un preparat echilibrat din cartofi, ouă și smântână. Poate fi o garnitură sau poate fi servit separat ca fel principal dacă nu doriți carne. Ingrediente: cartofi, cașcaval, făină, lapte, ouă, sare, piper, smântână, unt Cantitate recomada..
    150,00lei / 3 kg
  • Cartofi piure cu unt
    Din multitudinea de garnituri oferite nu puteau să lipsească cartofii piure, atent făcuți cu lapte, unt și puțină sare. Ingrediente: cartofi, lapte, sare, unt Cantitate recomandată pentru 2 - 3 persoane ..
    20,00lei / 500 g
  • Cartofi steakhouse
    Poate una dintre cele mai cunoscute garnituri este cea de cartofi prăjiți. Este una dintre mâncărurile preferate a celor mici, dar și cei mari preferă o garnitură de cartofi cu un sos bun. Ingrediente: cartofi, ulei, sare Cantitate recomandată pentru 2 - 3 persoane ..
    20,00lei / 500 g
  • Cartofi wedges
    O garnitură de cartofi foarte gustoasă care completează perfect preparatele din carne de pui, porc sau brânză. Cartofii wedges sunt ușor condimentați, crocanți la exterior și moi la interior. Ingrediente: cartofi, condimente, sare, ulei Cantitate recomandată pentru 2 - 3 persoane ..
    20,00lei / 500 g
  • Cuș-Cuș cu legume
    Cuș-Cuș-ul cu legume este o garnitură care se completează perfect cu orice tip de carne. Este o garnitură aspectuasă care va aduce o pată de culoare în orice farfurie. Ingrediente: cuș-cuș, ardei, ceapă, morcovi, sare, piper, ulei Cantitate recomandată pentru 2 - 3 persoane ..
    17,50lei / 500 g
  • Mix de cartofi cu rozmarin
    Mixul de cartofi rumenit ușor la cuptor și aromatizat cu rozmarin este o garnitură perfectă pentru orice tip de pește sau o carne ușoară. Ingrediente: cartofi, cartofi dulci, rozmarin, sare, ulei Cantitate recomandată pentru 2 - 3 persoane ..
    22,50lei / 500 g
  • Orez basmati cu curry și mazăre
    Orezul în orice formă a lui este o garnitură ușoară care se potrivește cu multe feluri principale. Dacă doriți o pată de culoare și gust în farfurie, alegeți orezul basmati cu curry și mazăre. Ingrediente: orez basmati, ceapă, curry, mazăre, ulei de măsline, unt Cantitate recomandată pentru 2 ..
    22,50lei / 500 g
  • Orez basmati cu legume
    Orezul basmati cu legume poate fi cea mai inspirată alegere pentru o garnitură gustoasă, sănătoasă și cu puține calorii. Ingrediente: orez basmati, ardei, ceapă, morcovi, sare, piper, sos de soia, țelină, ulei Cantitate recomandată  pentru 2 - 3 persoane ..
    22,00lei / 500 g
  • Rondele de cartofi
    Rondelele de cartofi prăjiți putem spune că sunt o garnitură clasică care este preferată de toți pofticioșii, se potrivește foarte bine cu preparate din pui și porc. Ingrediente: cartofi, sare, ulei Cantitate recomandată pentru 2 - 3 persoane ..
    22,50lei / 500 g
  • Șnițel parizian din piept de pui
    Snițelul din piept de pui poate fi servit ca aperitiv sau ca fel principal alături de garnitura potrivită. Un preparat cu care nu vei da niciodată greș, indiferent de eveniment. Ingrediente: piept de pui, făină, lapte, ouă, sare, piper, ulei Cantitate recomandată pentru 4 - 5 persoane  ..
    51,00lei / 500 g
  • Tartă de cartofi
    Tarta de cartofi gratinată este o garnitură specială care poate completa orice preparat principal mai sofisticat. Ingrediente: cartofi, smântână dulce, brânză emmentaler, sare, condimente O tartă cântărește 80 gr, cantitatea minimă pentru o comandă este de 5 buc (400 gr). &nb..
    35,00lei / 400 g
  • Bulete de cașcaval
    Servite, în general, la aperitiv, buletele de cașcaval sunt un preparat simplu, dar atât de gustos încât merită încercat.  Ingrediente: cașcaval, făină, ouă, sare, piper, ulei Cantitate recomandată pentru 4 - 5 persoane ..
    46,00lei / 500 g
  • Chifteluțe din carne de porc
    Chifteluțele  de casă sunt un preparat care multora ne va aminti de mâncărurile de acasă. Pot fi servite ca aperitiv sau ca fel principal, în funcție de eveniment. Ingrediente: carne tocată de porc, ouă, pătrunjel, pesmet, sare, piper, ulei, usturoi Cantitatea recomandată pentru 4 - 5 per..
    51,00lei / 500 g
  • Sărmăluțe cu carne
    Nelipsite de pe mesele românilor de sărbători, sărmăluțele sunt piesa de rezistentă a bucătăriei românești, fiind unul dintre cele mai apreciate feluri de mâncare. Ingrediente: carne tocată, ardei, ceapă, cimbru, mărar, orez, oțet, pastă de roșii, piper, roșii, sare, ulei, varză  Cantitat..
    62,00lei / 1 kg