Servicii

Organizezi un eveniment si ai nevoie de logistica si/sau personal?

Noi iti punem la dispozitie intreaga noastra baza de logistica de la mese, scaune pana la tacamuri, vesela si decoratiuni cat si personal calificat pentru un eveniment reusit!

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Aranjare bufet
  Aranjare bufet suedez - 1 persoana Ai comandat platourile si bauturile si ai nevoie de o persoana care sa se ocupe de aranjarea acestora pe bufet? Iti punem la dispozitie serviciul de aranjare bufet si trimitem o persoana la ora si la locatia la care ai nevoie, pentru a aranja bufetul. ..
  160,00lei / 1 pers
 • Inchiriere bar mobil
  Inchiriere Bar Mobil - 1 buc Organizezi un eveniment outdoor si ai nevoie de un bar mobil? Noi iti punem la dispozitie atat barul cat si personalul de servire. Avem in stoc 2 baruri mobile disponibile pentru deplasari. Ambele baruri sunt inscriptionate cu logo-ul Exclusiv Catering. Pre..
  500,00lei / 1 buc
 • Inchiriere cort
  Inchiriere cort - 1 buc Organizezi un eveniment outdoor si cauti sa inchiriezi un cort? Alege din gama noastra, cortul care ti se potriveste. Dimensiuni disponibilie: - Cort 3x3m (stoc: 2 buc) - 300 lei - Cort 3x6m (stoc: 1 buc) - 600 lei - Cort 12x5m (stoc: 2 buc) - pret personalizat..
  300,00lei / 1 buc
 • Inchiriere fete de masa
  Inchirere fete de masa - 1 buc Ai ales mesele pentru evenimentul tau insa iti lipsesc fetele de masa? Iti punem la dispozitie fete de masa pentru bufet, mese cocktail(bistro) sau mese rotunde in diverse culori. Pentru mesele de bufet avem huse negre stretch si elegante care se potrivesc p..
  45,00lei / 1 buc
 • Inchiriere mese
  Inchiriere mese - 1 buc Ai nevoie de mese pentru evenimentul tau? Fie ca organizezi o cina cu servire la farfurie sau poate un bufet suedez sau pur si simplu ai nevoie de niste mese inalte pentru o receptie, la noi gasesti toate aceste tipuri de mese. Dimensiuni disponibile: - mese de bufet..
  60,00lei / 1 buc
 • Inchiriere pahare de sticla
  Inchiriere pahare de sticla - 1 set ( 1 persoana) Ai nevoie de pahare de sticla pentru evenimentul tau? Inchiriaza acum de la noi, tot ce ai nevoie pentru un mise-en-place de exceptie. Pretul este pentru 1 set si include inchirierea a 3 tipuri de pahare la alegere. Sortimente disp..
  6,00lei / 1 pers
 • Inchiriere scaune
  Inchiriere scaune - 1 buc Organizezi un eveniment si ai nevoie de scaune pentru asezarea invitatiilor? Fie ca organizezi un botez, o nunta sau o petrecere in gradina, noi iti putem pune la dispozitie scaunele de care ai nevoie. Sortimente disponibile: albe pliabile de lemn sau maro de plastic...
  18,00lei / 1 buc
 • Inchiriere vesela si tacamuri
  Inchiriere vesela si tacamuri - 1 set  Ai nevoie de tacamuri si vesela pentru evenimentul tau? Inchiriaza acum de la noi, tot ce ai nevoie pentru un mise-en-place de exceptie. Pretul este pentru 1 persoana si include inchirierea a 3 tipuri de vesela si tacamuri (aperitiv, fel pr..
  8,00lei / 1 buc
 • Personal evenimente
  Inchiriere personal evenimente  Organizezi un eveniment si ai nevoie de personal calificat pentru o buna desfasurare?  Oferim servicii de inchiriere personal pentru nunti, botezuri, conferinte, coffee break-uri, doctorate, petreceri sau orice alt tip de eveniment care necesita p..
  0,00lei / 0 buc