Supe/Ciorbe

Păstrăm tradiția prin ciorbele gătite ca la mama acasă și suntem în ton cu tendințele prin supele-cremă moderne.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Ciorbă de pui a la grec
  Ciorbă de pui a la grec, ceva traditional dar mereu una din preferințele tuturor gurmanzilor. O ciorbă lejeră dar hrănitoare, plină de zarzavaturi și bucațele din carne de pui. Gust și savoare într-o singură farfurie, ideală pentru orice zi când ți-e poftă de o ciorbă bună ca la mama acasă.  ..
  12,00lei / 1 Portii
 • Supă cremă de linte
  Cremoasă, fină și aromată, supa cremă de linte este alegerea potrivită pentru orice masă în familie sau cu prietenii. Supa cremă de linte poate fi consumată drept aperitiv ori fel principal în orice moment al zilei. Ingrediente: boia, cartofi, ceapă, coriandru, linte, mărar, mentă, morcov..
  10,00lei / 1 Portii
 • Supă de pui cu găluște
  Supa de pui cu găluște adorată de toată lumea și în topul preferințelor celor mici. O supă sănătoasă și consistentă, perfectă pentru un prânz în familie. Ingrediente: ardei, ceapă, gris, morcovi, ouă, piept pui, pătrunjel, sare, piper, țelină, ulei Comanda minimă: 10 porții; 1 porție = 400..
  9,50lei / 1 Portii
 • Supă de pui cu fidea
  Supa de pui cu fidea este un preparat ideal de servit în orice moment al zilei. Extrem de gustoasă poate fi un adjuvant natural în combaterea răcelilor de sezon. Ingrediente: ardei, ceapă, fide, morcovi, piept de pui, păttrunjel, sare, piper, țelină, ulei Cantitatea minimă 10 porţii 1 po..
  9,50lei / 1 Portii
 • Ciorbă de fasole boabe cu afumătură
  O ciorbă faină și deasă cu multă afumătură. Noi recomandăm să fie servită cu smântână sau ceapă frecată cu sare și oțet. Aceasta mai este cunoscută și sub denumirea de „supă de fasole” sau „zamă de păsilă” Ingrediente: ardei, boie, ceapă, fasole boabe, foi de dafin, morcovi, pătrunjel, pulpă d..
  11,00lei / 1 Portii
 • Ciorbă de burtă
  Din meniul nostru nu putea să lipsesacă tradiționala ciorbă de burtă. Ciorba de burtă este una dintre ciorbele preferate ale românilor. Cu o textură cremoasă, ciorba de burtă cu smântână este o delicatese ce nu poate fi refuzată. Ingrediente: ardei, morcovi, oțet, ouă, sare, piper, smântână, u..
  16,00lei / 1 Portii
 • Ciorbă de perișoare
  Traditionala ciorbă de perișoare iubită de toată lumea, de la cei mici până la cei mari. Atent preparată, cu legume atent alese și perișoare pufoase din carne. Ciorba de perisoare e printre cele mai reprezentative mâncăruri românești iar cea făcută ca la carte este un deliciu, musai de savurat.&n..
  11,00lei / 1 Portii
 • Ciorbă țărănească de legume
  Ciorba țărănească de legume, cunoscuta ciorba „ca la bunica acasa”. O ciorbă asa cum o pregătea bunica la țară, cu legume. gusturi si arome bune. Ciorba țărănească de legume este o ciorbă pe atât de simplă pe atât de gustoasă si sănătoasă. Ideală și pentru zilele de post. Ingrediente: ardei, b..
  8,50lei / 1 Portii
 • Ciorbă ţărănească de văcuţă
  Aflată în topul preferințelor românilor, ciorba țărănească de văcuță este printre altele și o sursă importantă de vitamine și minerale. Grozav de gustoasă, este considerată a fi una dintre ciorbele tradiționale românești. ​ Ingrediente: ardei, boia, ceapă, cartofi, conopidă, fasole verde, leuș..
  12,50lei / 1 Portii
 • Ciorbă de varză cu afumătură
  Ciorba de varză cu afumătură este specifică zonei de vest a României, dar o găsim pe ici pe colo si în celelalte zone. Extrem de savuroasă cu gust bogat dat de legume si afumătură, este o ciorbă ideală pentru timpul rece.  Ingrediente: boia, ceapă, cimbru, mărar, morcovi, piper, pulpă de por..
  10,50lei / 1 Portii
 • Ciorbă rădăuțeană
  Ciorbă rădăuțeană de origine din Rădăuți este o tradițională ciorbă de pui cu smântână și usturoi. Este o ciorbă ușoară, gustoasă și sățioasă, ideală pentru cei care nu agrează ciorba de burta.  Ingrediente: ardei, morcovi, oțet, ouă, piept de pui, pătrunjel, sare, piper, smântână, ulei, ..
  12,00lei / 1 Portii
 • Ciorbă de cartofi cu afumătură
  Ciorba de cartofi cu afumătură cunoscută în Ardeal și sub denumirea de „zamă de crumpi, croampe”. Combinația dintre afumătură, cartofi și smântână dă un plus de savoare greu de refuzat. O ciorbă potrivită în orice zi pentru un prânz delicos. Ingrediente: ardei, cartofi, morcovi, ouă, pătrunjel..
  11,00lei / 1 Portii
 • Supă cremă de mazăre
  Supa cremă de mazăre verde este foarte gustoasă, sănătoasă, plină de vitamine, slab calorică, dar în același timp foarte sățioasă. Poate fi inclusă cu ușurință atât în meniul celor care țin dietă, dar și în meniul iubitorilor de carne, pentru o diversificare. Cu textură cremoasă și o culoare..
  10,00lei / 10 Portii
 • Supă cremă de roșii
  Supa cremă de roșii este un preparat ușor și gustos, ideal de consumat ca aperitiv la prânz sau fel principal seara. Cu busuioc și roșii proaspete, supa cremă este o rețetă perfectă pentru vară. Un deliciu pentru toți și ideală pentru cei care țin post. A se savura cu crutoane din pâine. In..
  10,00lei / 10 Portii