Salate

Ceva usor? Încercați-le!

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Salată Cezar
  Salata Cezar este una dintre cele mai celebre salate din lume.  Bucățele din piept de pui împreună cu ouă, salată, pătrunjel, germeni de ceapă roșie și parmezan fac din salata Cezar un deliciu.  Cantitatea minimă  pentru comandă: 1 kg. ..
  87,00lei / 1 kg
 • Salată cu broccoli
  Gustoasă și hrănitoare, salata de broccoli este un deliciu ce oferă aportul nutriviv necesar pentru un stil de viață sănătos. Ingrediente: broccoli, ceapă, conopidă, ouă, sare, piper, nucă, muștar, ulei, iaurt, smântână Cantitatea minimă  pentru comandă:1 kg. ..
  67,00lei / 1 kg
 • Salată de cartofi cu ouă de prepeliță
  Pentru gurmanzii care preferă o salată mai sățioasă, vă propunem salată de cartofi cu ouă de prepeliță. Aceasta poate fi și o garnitură potrivită pentru mese îmbelșugate. Ingrediente: ouă de prepeliță, cartofi, ceapă, țelină, porumb, dressing.  Cantitatea minimă: 1 kg. ..
  60,00lei / 1 kg
 • Salată fresh de crudități
  Salata fresh de crudități este excelentă pentru când vrei o gustare sănătoasă, potrivită și pentru zilele de post. Ingrediente: struguri,morcovi, țelină, rodie, gulie, mix de salată, ghimbir, dressing. Cantitatea minimă pentru comandă 1 kg. ..
  60,00lei / 1 kg
 • Salată grecească
  Această salată este unul dintre cele mai populare preparate din bucătăria grecească - ideală pentru zilele toride de vară. Ingrediente: brânză feta, castraveți, ardei, roșii, salată, măsline și dressing. Cantitatea minimă pentru comandă1 kg ..
  60,00lei / 1 kg
 • Salată Kani cu Surimi și alge
  Dacă vrei ceva diferit și cu totul nou, îți recomandăm salata Kani. Ingrediente: salată iceberg, castraveți, surimi, alge, mango, dressing. Cantitatea minimă pentru comandă1 kg. ..
  100,00lei / 1 kg
 • Salată de boeuf
  Fiind atât de gustoasă nu îți trebuie un motiv anume pentru a o comanda. De asemenea, nu există sărbătoare tradițională românească sau o masă festivă fără faimoasa salată de boeuf.  Ingrediente: piept de pui, morcovi, cartofi, mazăre, țelină, castraveți murați, dressing. Cantitatea minimă..
  80,00lei / 1 kg
 • Salată de vinete
  Potrivită și pentru zilele de post, salata de vinete este vedeta meselor festive. Ingrediente: vinete coapte, ceapă, dressing. Cantitatea minimă pentru comandă: 1 kg.  ..
  66,00lei / 1 kg