Preparate la cald

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
  • Aripioare crocante
    Aripioare crocante de pui - crocante și apetisante, greu poți rezista tentației. Invelite într- crustă crocantă și moi la interior sunt un deliciu atunci când ți-e poftă de ceva bun.  Recomandat a se servi musai cu un sos lângă.  ..
    8,00lei / 100 g
  • Cartofi țărănești
    Cartofi țărănești - o mâncare tradițională de post și o garnitură foarte raspândită în Ardeal și Banat.    ..
    5,00lei / 100 g
  • Cașcaval pane cu pesmet auriu
    Potrivit cu orice ocazie, cașcavalul pane este opținea perfectă pentru o masă cu familia sau cu prietenii. Ingrediente: cașcaval, făină, lapte, ouă, pesmet, ulei Cantitate recomandată pentru 3 - 4 persoane ..
    8,80lei / 100 g
  • Ceafă de porc marinată în sos pesto la cuptor
    Ceafa de porc este un preparat cunoscut de toți, dar bucătarii noștri au o rețetă specială pentru acest produs. Marinează ceafa într-un sos cremos de pesto și o rumenesc la foc mic în cuptor, au transformat un preparat clasic într-o specialitate culinară. Ingrediente: ceafă de porc, ulei de măsli..
    15,00lei / 100 g
  • Chifteluțe de năut cu coriandru și verdeață
    Chifteluțe de năut cu coriandru și verdeață sau preparatul cunoscut și sub denumirea clasică de falafel. O variantă la îndemâna oricum de înlocuire a preparatelor din carne și o rețeta ideală pentru un preparat de post reușit.  Chifteluțe de năut cu coriandru și verdeață sunt cele mai s..
    7,50lei / 100 g
  • Chifteluțe din carne de porc cu sos tomat
    Chifteluțe din carne de porc cu sos tomat - o rețetă clasică ca la mama acasă cu un sos gros și delicios, dulce-acrisor.  Un preparat gustos și savuros care merge cu mai multe tipuri de preparate.  ..
    9,50lei / 100 g
  • Chifteluțe din dovlecei cu brânză feta și mentă
    Un preparat delicios indiferent de sezon, este recomandat pentru cei care vor o masă fără carne sau pentru cei care vor să încerce o specialitate din legume și brânză. Ingrediente: dovlecei, brânză feta, cașcaval, ouă, ulei, făină, usturoi, sare, piper, mentă, pesmet, pătrunjel Cantitate ..
    9,00lei / 100 g
  • Ciuperci umplute cu legume
    Ciupercile umplute cu legume sunt un preparat gătit după o rețetă simplă, dar foarte gustoasă. Savoarea ciupercilor în combinație cu mixul de legume vor fi perfecte pentru cei care țin post sau pur și simplu vor o masă fără carne. Ingrediente: ciuperci, ardei, mărar, miere, morcovi, pătrunjel, pi..
    8,00lei / 100 g
  • Copănele picante
    Copănelele picante sunt un preparat clasic la care am adăugat un plus de aromă și condimente.Copănelele sunt preferatele celor mici, dar și a celor mari. Ingrediente: pulpe de pui, chili, ketchup, miere, sos de soia, susan Cantitate recomandată pentru 4 - 5 persoane ..
    12,00lei / 100 g
  • Costițe de porc la cuptor
    Costița de porc fragedă, rumenită la cuptor va fi oricând vedeta meselor în familie sau a meselor cu prietenii. Costițele servite alături de o garnitură și un sos potrivit vor transforma orice masă într-un adevărat festin. Ingrediente: coaste de porc, vin, ceapă, cimbru, foi de dafin, ketchup, or..
    13,00lei / 100 g
  • Cotlet de porc cu sos de ciuperci
    Cotletul de porc cu sos de ciuperci este o specialitate din carne care va fi pe placul tuturor gurmanzilor. Carnea bine condimentată și rumenită la cuptor în combinație cu sosul aromat de ciuperci îmbină perfect gusturile și texturile. Ingrediente: cotlet de porc, ciuperci, ceapă, lapte, pătrunje..
    14,00lei / 100 g
  • Crochete de pui crispy cu salvie
    Crochetele din piept de pui cu salvie vor fi aperitivul perfect la orice masă cu orice ocazie. Aromate și ușor crocante crochetele sunt cel mai des alese de cei mici, dar și de cei mari. Ingrediente: piept de pui, făină, pesmet, salvie, sare, semințe de dovleac, smântână, ulei Cantitate recoma..
    12,00lei / 100 g
  • Crochete de pui în fulgi de porumb
    Crochetele de pui sunt un aperitiv pe placul celor mici și al celor mari. Pot fi servite reci sau calde, cu sosuri și garnituri, o gustare delicioasă pe placul tuturor. Ingrediente: piept de pui, făină, fulgi de porumb, ouă, parmezan, sare, piper, ulei Cantitate recomandată pentru 4 - 5 persoa..
    13,00lei / 100 g
  • Dovlecel umplut cu legume și pui
    Dovlecel umplut cu legume și pui - o rețetă clasică cu ingrediente fresh și la îndemână. Ingrediente: deovlecei proaspeți, legume de sezon, pui.    ..
    11,00lei / 100 g
  • Escalop de porc Zingara
    Escalop de porc Zingara un preparat delicos și apetisant cu carne frageda și o combinație inedită de ingrediente și gusturi.  ..
    12,00lei / 100 g
  • Escalop de vită
    Potrivit pentru masa de prânz și nu numai, escalopul de vită se servește cu un sos de ciuperci cu smântână, vin, muștar, sare și piper. O specialitate din carne cu sos care îmbină armonios aromele, gusturile și texturile preparatelor.  Ingrediente: pulpă de vită, ciuperci, vin, făină, muștar..
    18,00lei / 100 g
  • Fasole bătută
    Fasole bătută o bunătate de mâncare tradițională, de post cu usturoi, servită cu ceapă călită, înroșită cu paprika sau boia de ardei.  ..
    5,50lei / 100 g
  • Ficăței de pasăre cu sos de ceapă
    Ficățeii de pui cu sos de ceapă, un preparat tradițional care merge perfect cu mămăliguță. ..
    7,50lei / 100 g
  • File de păstrăv în crustă de ierburi
    Păstrăvul este un pește vedetă pe mesele românilor, îl gătim la grătar, la cuptor cu legume sau prăjit, dar de data aceasta noi îl propunem altfel. Păstrăvul gătit în crusta aromată de ierburi este un preparat mai sofisticat care va fi un deliciu pentru iubitorii de pește. Ingrediente: file de pă..
    16,00lei / 100 g
  • File de șalău cu sos de capere
    Vă propunem o rețetă de pește foarte gustoasă și sănătoasă. File de șalău stropit cu puțin unt, rumenit la cuptor, servit cu un sos fin de capere și vin, condimentat cu sare și piper. Ingrediente: șalău, vin, capere, lămâie, unt, sare, piper Cantitate recomandată pentru 3 - 4 persoane ..
    18,00lei / 100 g
  • File de somon cu rozmarin la cuptor
    Somonul este o delicatese, gustul său aparte nu are nevoie de foarte multe completări. Noi îl recomandăm și îl gătim simplu, la cuptor cu rozmarin, servit cu un sos fresh de lămâie. Ingrediente: file de somon, lămâie, rozmarin, sare, ulei de măsline Cantitate recomandată pentru 3 - 4 persoane ..
    24,00lei / 100 g
  • Friptură de porc la tavă
    Friptura de porc la tavă o pregătim după o rețetă tradițională pe care o respectăm cu strictețe pentru ca vrem ca acest preparat să îți aducă aminte de gustul mâncării de acasă.  Ingrediente: pulpă de porc, vin, boia, făină, măghiran, piper, sare, ulei, usturoi Cantitate recomandată pentr..
    12,00lei / 100 g
  • Grătar regal cu ciuperci și cașcaval
    Grătar regal cu ciuperci și cașcaval  ..
    12,50lei / 100 g
  • Inele de ceapă
    Inele de ceapă o garnitura interesantă pe care o recomandăm a se servi alături de o porție de fasole bătută. O combinație de gusturi care fac echipă bună împreună. ..
    22,50lei / 500 g
  • Lasagna
    Lasagna este cunoscută ca fiind una dintre cele mai apreciate mâncăruri tradiționale italienești. Respectăm cu atenție rețeta pentru ca tu să ai parte de o experiență culinară autentică. Ingrediente: carne tocată, busuioc, cașcaval, ceapă, făină, lapte, morcovi, oregano, foi de lasagna, piper, ro..
    8,00lei / 100 g
  • Lasagna vegetariană
    Chiar dacă pe cei mai mulți dintre noi lasagna ne duce cu gândul la tradiționalele foi de paste cu carne la cuptor, veți fi foarte plăcut surprinși de varianta vegetariană. O îmbinare perfectă de paste, legume, brânză și sos bechamel.  Ingrediente: ardei, cașcaval afumat, ceapă, ciuperc..
    7,00lei / 100 g
  • Legume prăjite cu sos de iaurt și usturoi
    Legume prăjite cu sos de iaurt sunt o garnitură perfectă pentru preparatele din pui sau pește. Mixul de legume în combinație cu sosul de iaurt și usturoi vor da o savoare aparte farfuriei tale. Ingrediente: cartofi, dovlecei, iaurt, vinete, ardei iute, vinete, ulei și usturoi. Cantitate recoma..
    6,00lei / 100 g
  • Mămăligă
    Tradiționala mămăligă pripită din faină de mălai. Nelipsită atunci când îți dorești să servești un pește bun, o tochitură tradițională ardelenească sau o piftie de porc.  ..
    3,00lei / 100 g
  • Mămăliguță cu brânză de vaci și smântână
    Mămăliguță cu brânză de vaci și smântână - un preparat tradițional, mămăliguță cremoasă cu brânză de vaci și smântână proaspătă. O combinație de gusturi ce-ți încântă papilele gustative.  ..
    5,50lei / 100 g
  • Mămăliguță cu brânză, smântână și cârnați
    Mămăliguță cu brânză, smântână și cârnați un  preparat tradițional românesc, cunoscut și apreciat de români și nu numai.    ..
    6,50lei / 100 g
  • Mușchiuleț de porc cu glazură de miere și ierburi
    Mușchiulețul de porc cu glazură de miere și ierburi este preferatul gurmanzilor. Glazura echilibrează perfect gustul acestui preparat ușor sofisticat. Ingrediente: mușchiuleț de porc, cimbru, busuioc, miere, sare, piper, sos de soia, usturoi Cantitate recomandată pentru 4 - 5 persoane ..
    18,00lei / 100 g
  • Mușchiuleț de porc cu sos de piper verde
    Mușchiulețul de porc cu sos de piper verde este o alegere foarte inspirată pentru un prânz, o cină sau chiar un eveniment. Condimentăm, frăgezim și rumenim bine muschiulețul de porc pe care ulterior îl asezonăm cu un sos aromat și delicios de piper. Ingrediente: mușchiuleț de porc, lapte, muștar,..
    18,00lei / 100 g
  • Papricaș de pui
    Papricaș de pui - o rețetă tradițională cu specific unguresc extrem de gustoasă. Un preparat ideal pentru a vă așeza cu toată familia la masă. ..
    11,00lei / 100 g
  • Piept de curcan cu sos de migdale
    Pieptul de curcan cu sos de migdale este o delicatese care va transforma orice masă într-un adevărat festin. Prânzul, cina sau orice evenimet pe care îl ai va arăta altfel cu acest preparat. Ingrediente: piept de curcan, esență de migdale, lapte, migdale, sare, piper, smântână dulce, unt Canti..
    17,00lei / 100 g
  • Piept de pui copt
    Piept de pui copt - un preparat suculet și sațios pregatit la cuptor de către bucătarii noștri pricepuți.  Tu cu ce aleg să-l combini? Cu un piure de cartofi ? orez basmati de legume? Stai liniștit, este un preparat ce se integrează bine în mai multe combinații.  Indiferent de combin..
    12,00lei / 100 g
  • Piept de pui cu sos brun de ciuperci
    Fâșii din piept de pui condimentate și bine rumenite asezonate cu un sos delicios din ciuperci, zahăr brun, soia, cimbru și dafin. Ingrediente: piept de pui, cimbru, ciuperci, făină, foi de dafin, oțet balsamic, sare, piper, sos de soia, ulei de măsline, unt, usturoi, zahăr brun Cantitate reco..
    12,50lei / 100 g
  • Piept de pui cu sos de gorgonzola și rodie
    Pieptul de pui bine condimentat și rumenit se servește cu un sos gustos din brânză cu mucegai și smântână. Preparatul este asezonat cu boabe de rodie și frunze de chivas. Ingrediente: piept de pui, smântână dulce, brânză cu mucegai, lapte, ulei, rodie, unt, sare, piper, chivas.  Cantitate..
    15,00lei / 100 g
  • Piept de pui cu sos emmentaler
    Pieptul de pui un sos delicios de smântână și emmentaler va fi vedeta meselor în familie și nu numai. Transforma-ți orice eveniment într-o masă festivă. Ingrediente: piept de pui, oregano, sare, piper, ulei, brânză feta, emmentaler, lapte, smântână dulce Cantitate recomandată pentru 3 - 4..
    13,00lei / 100 g
  • Pilaf de orez
    Pilaf de orez- un preparat de post, ușor și sanatos dar în același timp o garnitură clasică care merge în combinație cu mai multe preparate.    ..
    5,00lei / 100 g
  • Piure de spanac
    Piure de spanac- un preparat clasic dar sanatos și plin de vitamine.  ..
    5,00lei / 100 g
  • Pui cu mazăre
    Pui cu mazăre - un preparat simplu dar foarte gustos ce necesită puține ingrediente. Mazărea în combinația cu puiul și cu mirodeniile alese produc în final un deliciu culinar.  ..
    7,00lei / 100 g
  • Pulpe de pui dezosate la tavă
    Preparatele clasice sunt uneori cea mai inspirată opțiune pentru anumite evenimente sau mese pe care le organizăm. Alături de o garnitură de cartofi sau orez, pulpele dezosate la tavă sunt o alegere potrivită pentru un prânz sau o cină cu familia sau prietenii. Ingrediente: pulpe de pui dezosate,..
    12,50lei / 100 g
  • Sărmăluțe cu păsat
    Sărmăluțe cu păsat - o variantă ideală pentru sarmalele de post. Savuroase și gustoase sărmăluțele cu păsat sunt preferate de mulți atât în perioada de post cât și ca o variantă de înlocuire a preparatelor din carne.  ..
    5,50lei / 100 g
  • Șnițel vienez din piept de curcan
    Șnițelul vienez este răspândit azi în întreaga lume ca fiind unul dintre cele mai populare preparate. Popularitatea sa se datorează faptului că este foarte gustos și servit alături de garnitura potrivită este pe placul tuturor.  Ingrediente: piept de curcan, făină, lămâie, ouă, parmezan, pes..
    15,00lei / 100 g
  • Tochitură ardelenească
    Tochitură ardelenească este un preparat  tradițional, ușor de preparat, un adevart deliciu. Un fel de mâncare foarte gustos și sățios, cu o aromă desăvârșită. ..
    12,00lei / 100 g
  • Varză a la Cluj
    Varză a la Cluj este unul dintre cele mai vechi preparate din bucătăria ardelenească. Dacă ești din ardeal cu siguranță acest preparat nu îți este deloc străin.    ..
    8,00lei / 100 g
  • Vinete umplute cu sos bechamel
    Vinete umplute cu sos bechamel, carne tocata, cascaval si legume - un preparat grecesc, foarte gustos și cu un aspect deosebit.  Un preparat ideal pentru o masă în familie sau un deliciu pentru zilele speciale. ..
    8,00lei / 100 g
  • Vită cu legume în sos cremos
    Această rețetă îmbină perfect bucățile suculente din carne de vită, legumele proaspete și sosul cremos, transformând acest preparat într-o adevărată experiență culinară. Ingrediente: pulpă de vită, ardei, ceapă, ciuperci, foi de dafin, oțet balsamic, sare, sos chili, sos de soia, ulei, zahăr brun..
    15,50lei / 100 g
  • Cartofi cu susan la cuptor
    Cartofii rumeniți la cuptor cu susan sunt o garnitură potrivită pentru orice tip de carne. Ingrediente: cartofi, boia, sare de mare, ulei, susan Cantitate recomandată pentru 2 - 3 persoane ..
    5,50lei / 100 g
  • Cartofi duchesse
    Un preparat aspectuos şi gustos, cartofii duchesse sunt o garnitură potrivită pentru multe preparate din carne, dar se potrivesc foarte bine și cu preparatele vegetariene. Ingrediente: cartofi, sare, ulei Cantitate recomandată pentru 3 - 4 persoane   ..
    6,00lei / 100 g