Unica Folosinta

Ai nevoie de ustensile pentru servirea mesei?

In aceasta categorie gasesti tot ce ai nevoie de la tacamuri, vesela pana la servetele si clesti, toate de unica folosinta si biodegradabile.

Incurajam reciclarea tuturor produselor din aceasta categorie.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Bol carton supa
  Bol carton 400ml Bolul de carton este ideal pentru servirea supelor/ciorbelor si este facut din material biodegradabil de unica folosinta.  Cantitate minima de comanda: 10 buc ..
  1,00lei / 1 buc
 • Clesti unica folosinta plastic
  Clesti de unica folosinta Clestii de unica folosinta sunt facuti dintr-un plastic rezistent si sunt perfecti pentru servirea bufetului suedez. Cantitate minima de comanda: 1 buc ..
  13,00lei / 1 buc
 • Cutit biodegradabil
  Cutit biodegradabil - 1 buc Cutitele sunt de unica folosinta si se vand la vrac. Nu sunt ambalate individual. Cantitate minima de comanda: 10 buc ..
  1,00lei / 1 buc
 • Farfurie carton desert – 17 cm
  Farfurie carton pentru desert - 17 cm - 1 buc Farfuriile de carton biodegradabile sunt ideale pentru sevirea desertului si pot fi folosite pentru candybar sau la servirea tortului. Cantitate minima de comanda: 10 buc ..
  0,70lei / 1 buc
 • Farfurie carton fel principal – 22 cm
  Farfurie de carton pentru felul principal - 22cm - 1 buc Farfuria de carton este ideala pentru servirea felului principal sau a aperitivului avand un diametru de 22cm. Cantitate minima de comanda: 10 buc ..
  1,00lei / 1 buc
 • Fata de masa de unica folosinta
  Dimensiune 220 x 130 cm  Perfecta pentru picnic, petreceri in gradina  ..
  35,00lei / 1 buc
 • Furculita biodegradabila
  Furculita biodegradabila - 1 buc Furculitele sunt de unica folosinta si vand la vrac. Nu sunt ambalate individual. Cantitate minima de comanda: 10 buc ..
  1,00lei / 1 buc
 • Lingura biodegradabila
  Lingura biodegradabila - 1 buc Lingurile sunt de unica folosinta si se vand la vrac. Nu sunt ambalate individual. Cantitate minima de comanda: 10 buc ..
  1,00lei / 1 buc
 • Pahar carton apa/suc/ceai - 230ml
  Pahar de carton pentru apa, suc sau ceai - 230ml Paharele de carton sunt de unica folosinta si se vand la vrac. Nu sunt ambalate individual.   Cantitate minima de comanda: 10 buc   ..
  0,50lei / 1 buc
 • Pahar carton espresso – 120 ml
  Pahar de carton pentru cafea - 120ml - 1 buc Paharele de carton sunt de unica folosinta si se vand la vrac. Nu sunt ambalate individual. Cantitate minima de comanda: 10 buc ..
  0,50lei / 1 buc
 • Servetele albe
  Servetele albe - 1 pachet - 100 buc Servetele albe, super absorbante si rezistente, ideale pentru orice eveniment. Cantitate minima de comanda: 1 pachet ..
  25,00lei / 1 buc
 • Set tacamuri biodegradabile - furculita+cutit+servetel
  Set de tacamuri biodegradabile - furculita + cutit + servetel - 1 buc Setul de tacamuri de unica folosinta compus din furculita, cutit si servetel, ambalate intr-un pachet individual.  Cantitate minima de comanda: 10 buc ..
  2,00lei / 1 buc
 • Set tacamuri biodegradabile - lingura+servetel
  Set de tacamuri biodegradabile - lingura + servetel - 1 buc Set de tacamuri biodegradabile de unica folosinta compus din lingura si servetel, ambalate intr-un pachet individual. Cantitate minima de comanda: 10 buc ..
  1,60lei / 1 buc